#
#

Νέος Κατάλογος προϊόντων


Γενικά για τα προϊόντα μας
Ιδιότητες
# Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν
# Εξοπλισμός που απαιτείται
Για τις δημόσιες τεχνικές υπηρεσίες.
E-Mail:
 
Κωδικός:
 

Δημιουργία Λογαριασμού.
 
Ξεχασμένος Κωδικός;  Τα παραγόμενα προϊόντα είναι μία σειρά από δομικά πάνελς (panels) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επενδύσεις (cladding) τοίχων, νέων ή παλαιών, καθώς και οριζόντιων ή κεκλιμένων επιφανειών (δαπέδων) κάθε χρήσης. Επίσης μπορούν να αντικαταστήσουν το κεραμίδι, το ξύλο, το πλακάκι, το σοβά καθώς και κάθε άλλο παραδοσιακό τελείωμα.

Τα πάνελς που παράγονται είναι συνήθως τετράγωνα διαστάσεων 1m x 1m με πάχος που ξεκινά από 9mm και μπορεί να μεγαλώσει κατά βούληση ανάλογα με την χρήση τους. Το βάρος τους ξεκινά από 12 kg/m2 και μπορεί να φτάσει μέχρι 40 kg/m2 ανάλογα με την υφή και το πάχος που θα επιλέξουμε. Γενικά κατά μέσο όρο το βάρος ενός δομικού πάνελ διαστάσεων 1m x 1m είναι περίπου 20 kg.

Επίσης μπορούν να παραχθούν πάνελς με διαστάσεις 1 m x 2 m με πάχη που μπορούν να ξεκινούν από 1 cm και να μεγαλώνουν κατά βούληση. Το μέσο βάρος τους είναι της τάξεως των 40 kg. Πέραν αυτών μπορούν να παραχθούν πάνελς και άλλων διαφόρων σχημάτων τα οποία κουμπώνουν μεταξύ τους όπως τα κομμάτια ενός παζλ, δίνοντας ολοκληρωμένα πρωτότυπα σχήματα και μορφές. Όλα αυτά ανάλογα με την χρήση τους μπορούν να διαφοροποιηθούν ως προς το πάχος τους, τους χρωματισμούς τους και την υφή τους.


Οι χρωματισμοί των προϊόντων είναι θεωρητικώς άπειροι και καλύπτουν όλο το φάσμα των χρωματικών επιλογών είτε σε χρώματα μάζας είτε σε χρώματα επιφανείας. Επιπλέον μπορούν να βαφούν με κάθε χρώμα που δύναται να εφαρμοσθεί σε τσιμεντένιες επιφάνειες. Πέραν τούτου όμως η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία της χάραξης φυσικών χρωματισμών με υλικά που κατ´ αποκλειστικότητα εισάγει, παρέχοντας έτσι στα προϊόντα μας φυσικούς χρωματισμούς πέτρας, βράχου, μαρμάρου, γρανίτη, ξύλου κ.λ.π.


rbt.gr 2005Created by Webers
#
# # #